Empresa informàtica i disseny pàgines web.
Serveis informàtics i disseny de webs. Disseny de pàgines web. Programa de comptabilitat per tot tipus d'empreses. Programació a mida i elaboració de bases de dades. Informaciˇ de productes informÓics i de pÓgines web. Arxius descarragables amb instruccions d'˙s.

Per quŔ?

Avui dia qualsevol feina pot controlar-se informàticament, per aquesta raó, desenvolupem aplicacions a mida adaptades a tot tipus d'activitats i events.

Per exemple, algunes d'aquestes activitats poden ser:
- Planning de treball i planificació de tasques
- Control d'activitats esportives
- Control de tall poligonal per fusters i vidriers
- ...

Com?

A més, també podem facilitar-vos eines perquè el manteniment de les vostres dades no requereixi personal especialitzat i així agilitzar i fer còmode aquestes tasques, a més d'assegurar-vos la confidencialitat de la vostra informació, ja que no heu de confiar-les a tercers.

Aqui és on neix el concepte d'una aplicació concebida per residir a Internet. Un programa que ens produeixi vendes, consultes, ... però parametritzat de manera que qualsevol usuari, tingui accés a la nostra empresa o serveis i pugui extreure profit d'ells, però generant-nos directament uns beneficis a nosaltres.

 
pc moiÓ . disseny pàgines web . pc moià-fact . programació . contactar . arxius