Empresa informàtica i disseny pàgines web.
Serveis informàtics i disseny de webs. Disseny de pàgines web. Programa de comptabilitat per tot tipus d'empreses. Programació a mida i elaboració de bases de dades. Informació de productes informàics i de pàgines web. Arxius descarragables amb instruccions d'ús.

La nostra filosofia

PcMoià - Serveis Informàtics ha esta oferint serveis informàtics a Moià des de 1997: venda de productes informàtics, assessorament a empreses, venda i servei de support per al nostre programa de comptabilitat Pcmoià-Fact
Des de que vàrem començar, amb pocs mitjans però moltes ganes, ens hem anat consolidant any darrera any, podent oferir als nostres clients cada dia un millor servei i una atenció més personalitzada i adequada a les seves necessitats.

Des d'aqui aprofitem per agraïr a tots els clients que han confiat en nosaltres, el poder haver celebrat amb ells els nostre cinquè aniversari.

Ara també estem apostant fort per el disseny, desenvolupament, posicionament i manteniment de pàgines web, en especial per a empreses del Moianès, però també d'altres punts de la província de Barcelona.

El nostre objectiu és crear webs amb un disseny atractiu, però sobretot funcionals i amb continguts rellevants i fàcils de localitzar.

Creiem en la tecnologia d'internet i en les facilitats que poden aportar a moltes empreses i organitzacions, per això posem els nostres esforços i coneixements per trobar les millors solucions tecnològiques per a cada cas, per a les diferents informacions que es vulguin transmetre, sempre a través del diàleg amb els nostres clients.

Serveis

· Manteniment integral a empreses: tant del maquinari com del programari.

· Disseny i realització de pàgines web: estudi personalitzat, adaptació a les seves necessitats.

· Creació de catàlegs i cd-roms interactius: un nou punt de vista, guanyi atracció i estalviï costos.

· Programes de gestió estàndards i a mida: desenvolupem l'aplicació que precissa pel seu funcionament diari.

· Venda i reparació d'equips informàtics: instal·lació d'equips, creació de xarxes, ...

· Tot tipus de components i consumibles: impressores, sol·lucions de backup, ...

Aula

Cada dia que passa, queda més palesa la necessitat de conèixer i dominar les noves tecnologies.
Això ho podem constatar des de la nostra rutina laboral fins a la gestió del nostre negoci, petit o gran.

Us formem en la nostra Aula o en la vostra pròpia empresa.

Tenim un programa complet de cursos, que van des de l'Ofimàtica bàsica o avançada (Word, Excel) fins a la programació en llenguatges de programació orientats a objectes, passant per les bases de dades...

Podeu consultar el nostre programa de cursos o bé indicar-nos les vostres necessitats i us realitzarem un pla de formació a la vostra mida.

pc moià . disseny pàgines web . pc moià-fact . programació . contactar . arxius